Toronto Maple Leafs on vahvistanut puolustustaan. Seura on hankkinut vaihtokaupassa puolustaja Ilja Ljubushkinin, 29, Anaheim Ducksista. Anaheim pidätti puolet pelaajan 2,75 miljoonan palkasta ja sai vaihdossa 3. kierroksen varausvuoron vuodelle 2025.

Ennen siirtoa Torontoon Ljubushkin kävi välissä Carolinassa. Hurricanes pidätti niin ikään puolet venäläispuolustajan palkasta ja sai vaivasta palkakasi 6. kierroksen varausvuoron vuodelle 2024. Näin Ljubushkinin sopimus rasittaa Toronton palkkakattoa vain 687 500 dollarin edestä.

Ljubushkin on pelannut tällä kaudella 55 ottelua Anaheimissa ja kerännyt niissä tehot 0+4=4. Hänen tehotilstonsa on 13 pykälää miinuksella.

Aiemmalla urallaan Ljubushkin on NHL:ssä edustanut myös Arizona Coyotesia ja Buffalo Sabresia. Torontossa hänet nähtiin edellisen kerran keväällä 2022, jolloin hänet hankittiin kesken kauden Arizonasta.