Minnesota Wildin siirtohuhuissa pyörivän maalivahti Marc-André Fleuryn loppukauden osoite on selvillä, kertoo sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

Friedmanin mukaan Wild on tehnyt yhdessä maalivahdin kanssa päätöksen olla kauppaamatta NHL:n kesän 2003 ykkösvarausta siirtotakarajalla. Näin ollen 39-vuotias lajilegenda jatkaa seurassa ainakin kuluvan kauden – ja mahdollisesti uransa – loppuun asti.

– Jos olisimme konferenssimme viimeisinä, tilanne olisi ehkä hieman erilainen. Mutta tämä on minun joukkueeni. Olemme taistelleet yhdessä. Olen ylpeä saadessani voittaa tämän joukkueen kanssa. Haluan meidän etenevän pudotuspeleihin, ja vain se on tavoitteeni, Fleury kommentoi.

Fleury on voittanut urallaan kolme Stanley Cupia Pittsburgh Penguinsin riveissä. Miehen 3,5 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava kaksivuotinen sopimus Wildin kanssa umpeutuu tulevana kesänä.

LUE MYÖS: