Colorado Avalanchen ruotsalaishyökkääjä Fredrik Olofsson, 27, herättää kiinnostusta kotimaansa kaukaloissa.

Ruotsalaissivusto HD.se uutisoi, että SHL:ssä pelaava Rögle BK on kiinnostunut hankkimaan Olofssonin riveihinsä ensi kaudeksi. Myös Röglen urheilujohtaja Hampus Sjöström kommentoi lehdelle, että Olofsson on ehdottomasti sellainen pelaaja, jonka he haluaisivat nähdä Röglessä.

Olofsson on pelannut tällä kaudella Coloradon alaketjuissa. Hän on kirjannut 55 otteluun tehopisteet 3+6=9. Hänet heivattiin kuitenkin hiljattain farmiin, jossa hän on pelannut Colorado Eaglesin paidassa kaksi ottelua tehoin 0+2. Olofssonin sopimus umpeutuu tähän kauteen.

Olofsson pelaa toista kauttaan NHL:ssä. Hän edusti viime kaudella Dallas Starsia, jossa tilille kertyi 28 runkosarjaottelua pistein 1+3 sekä kaksi pudotuspeliä. Hän pelasi valtaosan kaudesta AHL:ssä Texas Starsissa, jossa hän kirjautti 37 otteluun tehot 5+9=14.

Ennen NHL-kausiaan Olofsson pelasi SHL:ssä IK Oskarshamnin joukkueessa kaksi vahvaa kautta, joiden jälkeen hän solmi Röglen kanssa sopimuksen. Tuo siirto ei kuitenkaan koskaan toteutunut, kun Olofsson solmi NHL-sopimuksen Dallasin kanssa.

LUE MYÖS