Philadelphia Flyersin ja New York Rangersin lauantaisessa ottelussa tunteet kävivät kuumina. Lopulta ottelu päättyi Rangersin 2-1 voittoon.

Heti ottelun ensimmäisillä minuuteilla nähtiin tappelu, jota hehkutetaan sosiaalisessa mediassa parhaana vuosikymmeniin. Vastakkain olivat kaksi raskassarjalaista: Rangersin 109-kiloinen Matt Rempe ja Flyersin 100-kiloinen Nicolas Deslauriers.

Tappelu kesti puolisen minuuttia. Kumpikin korsto takoi jatkuvia istuja vastustajansa kasvoihin ilman taka-askeleita. Deslauriersin otsa oli rähinän jälkeen veressä, mutta hän onnistui lopulta kampeamaan Rempen jäähän.

Lopulta Rempe oli ottelun sankari ja vastasi ottelun voittomaalista kolmannen erän alussa. Hän seisoi maskissa, kun kiekko pomppasi hänen jalkansa kautta sisään.

Voit katsoa Rempen ja Deslauriersin tappelun alta.