Buffalo Sabresissä sivuraiteille ajautunut ruotsalaishyökkääjä Victor Olofsson myöntää suoraan haluavansa siirron toisaalle NHL:n siirtotakarajalla.

Viimeistä sopimuskauttaan kaksivuotisesta, 4,75 miljoonan dollarin vuosipalkan takaavasta sopimuksestaan pelaava Olofsson ei ole mahtunut viime aikoina joukkueensa pelaavaan kokoonpanoon. Välissä kolme viikkoa pelejä katsomosta käsin seurannut 28-vuotias kertoo suoraan treidin houkuttelevan.

– Minun on päästävä pelaamaan ja juuri nyt se ei toteudu. Sinun on mietittävä itseäsi ja uraasi. Rakastan pelaamista täällä, mutta nyt minun on ajateltava ensisijaisesti itseäni. Jos mahdollisuus pelata jossain muualla aukeaa, niin se olisi ideaali tilanne, hyökkääjä myöntää Buffalo Newsille.

Olofsson on mahtunut Sabresin pelaavaan kokoonpanoon 35 ottelussa, joissa kahden edelliskauden maalitykki on jäänyt surkeisiin tehoihin 4+8=12. Vielä viime kaudella mies iski taululle komeat 28 täysosumaa.

LUE MYÖS: