Minnesota Wild ja Pittsburgh Penguins pyöräyttivät perjantain vastaisena yönä kaksi pelaajaa sisältäneen treidin NHL:ssä.

Wild saa kaupassa Penguinsissä NHL-kokoonpanon ulkopuolelle pudonneen puolustaja Will Butcherin, 29. Toiseen suuntaan matkaa slovakkilaituri Maxim Cajkovic, 23.

Kaksikosta Butcher loisti kahdella ensimmäisellä NHL-kaudellaan iskien 2017-18 komeat 44 pistettä. Seuraavan kauden 30 pinnan saaliin jälkeen kiekollisen puolustajan NHL-ura on kuitenkin kääntynyt jyrkkään laskuun. Mies vietti koko viime kauden Texas Starsin AHL-joukkueessa, jossa puolustaja merkkautti 65 pelissä 43 pistettä.

Tämän kauden alun Butcheri pelasi Jesse Puljujärvenkin edustamassa Pittsburgh Penguinsin farmiseura Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissä, jossa iski 14 peliin tehot 3+4=7.

Penguinsiin matkaava Cajkovic ei ole toistaiseksi debytoinut NHL:ssä. Mies on viettänyt pääosan kuluvasta kaudesta ”farmin farmissa” ECHL:ssä, jossa vahvana luistelijana tunnettu laituri on merkkauttanut 20 peliin tehot 12+6=18.

LUE MYÖS: