Montreal Canadiens kaatoi viime yönä New York Islandersin maalein 4-3. Vielä kolmannen erän puolivälissä Montreal johti ottelua turvallisesti 3-1, mutt Brendan Gallagherin käsittämätön taklaus melkein maksoi joukkueelle voiton.

Gallagher jysäytti keskialueella täysin tarpeettoman taklauksen Islandersin Adam Pelechiin. Taklauksessa Gallagher nosti kyynärpäänsä ylös ja osui vastustajaa suoraan kasvoihin. Niitin jälkeen Montreal-hyökkääjä levitteli vielä käsiään ymmärttämättä, mistä oikein sai jäähyn.

Gallagher lensi taklauksestaan suihkuun. Islanders iski seuranneella ylivoimalla kaksi maalia, mutta lopulta Sean Monahan pelasti Montrealin viimeisillä minuuteilla iskemällä 4-3 voittomaalin.

Voit katsoa Gallagherin ruman taklauksen alta.

Sportsnet

@Sportsnet
Brendan Gallagher received a 5-minute major and a game misconduct for this elbow to Adam Pelech.