Huhut Edmonton Oilersin maalivahtirintamalla jatkuvat eri NHL-medioissa.

NHL-toimittaja Mike Bartner ehdottaa mielenkiintoista treidiskenaariota, joka toteutuessaan toisi helpotusta sekä Oilersin että sentteriä metsästävän Boston Bruinsin tilanteisiin.

Bartner ehdottaa osapuolten välille pelaajakauppaa, jossa Bruinsin tähtivahti Linus Ullmark kaupattaisiin Oilersiin vaihdossa entiseen ykkösvaraukseen Ryan Nugent-Hopkinsiin sekä 2. kierroksen varausvuoroon.

Viime kauden Vezina-voittaja Ullmark on jakanut kuluvalla kaudella torjuntavastuun tasan nuoren Jeremy Swaymanin kanssa. Ruotsalainen on torjunut 18 ottelussa kelpo tilastoin 2,72 ja 91,8%. Nugent-Hopkins puolestaan on pelannut 35 ottelua tehoin 11+25=36.

Ullmarkin, 30, viiden miljoonan dollarin vuositulot takaava sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen. Nugent-Hopkins, 30, kuittaa nykyisestä, vasta kesällä 2029 umpeutuvasta sopimuksestaan 5,125 miljoonaa taalaa kaudessa.

Toimittajan ehdottama treidi ei välttämättä ole täysin tuulesta temmattu, sillä Oilersin kerrotaan jo lähestyneen Bruinsia joukkueen maalivahtien tiimoilta.

Kuulostaisiko Bartnerin ehdottama treidi mielestäsi hyvältä? Osallistu keskusteluun suositussa NHL-olohuoneessa.