New York Rangersin nuoriin lupauksiin Kaapo Kakon ja Alexis Lafrenieren ohella lukeutuvan Filip Chytilin, 24, terveystilanteesta on tipahtanut hyvin huolestuttavia uutisia.

Rangersin sisäpiiritoimittaja Larry Brooksin mukaan aivotärähdyksen jälkioireista kärsivä Chytil jätti joukkueen perjantaina ja lensi määrittelemättömäksi ajaksi kotimaahansa Tshekkeihin. Chytil pelasi alkukaudella vain 10 ottelua ennen loukkaantumistaan.

Chytilin kohdalla jopa miehen koko uran jatko on tiettävästi vaakalaudalla, sillä aivotärähdys oli kesän 2017 ykköskierroksen varaukselle jo NHL-uran neljäs.

Chytil solmi Rangersin kanssa maaliskuussa neljävuotisen jatkosopimuksen. Tshekkisentteri tienaa sopimuksestaan 4,43 miljoonaa dollaria kaudessa. Miehellä oli allaan uransa tehokkain NHL-kausi, jonka aikana mies tehtaili 74 runkosarjapelissä tehot 22+23=45.