NHL:n itäisen konferenssin jumbopaikalle valahtanut ja jo yhdeksän pisteen päähän pudotuspelipaikasta jäänyt Ottawa Senators on saanut surkeita uutisia sairastuvan puolelta.

Joukkueen ykköspuolustaja ja peliaikakuningas Thomas Chabot on asetettu pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle. Kanadalainen on sivussa peleistä arviolta vähintään seuraavan kuukauden. Chabot kärsii jalkavammasta.

Koko marraskuun ajan poissa peleistä ollut 26-vuotias puolustaja palasi tositoimiin joulukuun kahteen ensimmäiseen otteluun, mutta on sen jälkeen ollut jälleen sivussa peleistä.

Chabot pelasi viime kaudella 68 ottelua tehoin 11+30=41. Kuluvalla kaudella mies on esiintynyt vain yhdeksässä ottelussa tehoin 0+4. Kaukalossa olleessaan kiekollisesti taitava puolustaja on merkkauttanut yli 24 minuutin keskimääräisiä jääaikoja.