Edmonton Oilers kaupittelee vuoden 2019 draftin 1. kierroksen 8. vuorolla varaamaansa Philip Brobergia, 22.

Daily Faceoffin sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan Oilers on antanut puolustajan leirille luvan neuvotella siirrosta muiden seurojen kanssa.

– Ymmärrykseni mukaan Oilers on myöntänyt Brobergille luvan etsiä uutta joukkuetta. Vaikuttaa siltä, että molemmat osapuolet ovat valmiita muutokseen. Edmonton ei halua vaihdossa varausvuoroja, vaan valmiin pelaajan. Heidän on ensin löydettävä pelaaja, joka on samankaltaisessa tilanteessa, Seravalli kirjoittaa X:ssä.

Broberg on mahtunut kuluvalla kaudella Oilersin kokoonpanoon vain kymmenessä ottelussa. Ruotsalainen ei ole avannut tällä kaudella pistetiliään NHL:ssä. Kaikkiaan nuorukainen on pelannut kolmen kauden aikana 72 NHL:n runkosarjaottelua sekä 10 pudotuspeliä.