Florida Panthersin leiristä tipahti perjantaina pitkään odotettuja uutisia.

Seura sai koko alkukauden olkapäävammojen vuoksi sivussa olleet tähtipuolustajansa Brandon Montourin ja Aaron Ekbladin takaisin palaavan kokoonpanoon ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Kaksikko oli ollut sivussa kaikista Panthersin alkukauden 17 ottelusta. Panthers voitti Ducksin vieraissa maalein 2-1.

Montourilla on allaan uransa ylivoimaisesti paras kausi. Taiturimainen puolustaja nakutti viime kauden runkosarjassa 80 otteluun huimat tehot 16+57=73. Pudotuspeleissä mies iski 21 peliin teholukemat 8+5=13.

Ekbladin viime kausi oli sekin onnistunut. Entinen NHL:n ykkösvaraus pelasi runkosarjassa 71 ottelua tehoin 14+24=38. Pudotuspelien saldo oli 20 ottelua tehoin 2+6=8.

Seuraavan kerran Florida Panthers on tositoimissa Suomen aikaa varhain tiistaina kello 02.00, kun vastaan asettuu Edmonton Oilers. Ottelu näkyy suorana Viaplayssa.