Kolmen ottelun tappioputkessa rämpivä New Jersey Devils on saamassa huipputärkeän vahvistuksen sairastuvan puolelta.

ESPN:n Emily Kaplanin mukaan joukkueen ykkössentteri ja alkukauden sensaatiopelaaja Jack Hughes on tekemässä paluun tositoimiin loppuviikon aikana. Devils ei ole vielä vahvistanut Hughesin pelaamista perjantain vastaisen yön ottelussa Pittsburgh Penguinsiä vastaan. Sen sijaan viikonlopun paikallisottelussa New York Rangersiä vastaan taituri nähtäneen jo Devilsin kokoonpanossa.

Kauden ensimmäisessä 10 pelissä huipputehot 5+15=20 mättäneen Hughesin poissaolo on näkynyt karulla tavalla Devilsin voittosarakkeessa. Tulikuuman alkukauden pelannut Devils on hävinnyt Hughesin loukkaantumisen jälkeen pelaamistaan neljästä ottelusta peräti kolme.

Emily Kaplan

@emilymkaplan
Injury updates I just reported on The Point….

Devils didn’t want to rule out Jack Hughes for Thursday vs Penguins but strong chance he returns on Saturday vs the New York Rangers at home. Knowing what a competitor Hughes is, he’s fighting to get back for that rivalry game.