Edmonton Oilers päätyi kovaan ratkaisuun vaikean alkukauden jälkeen. Päävalmentaja Jay Woodcroft sai potkut ja hänen tilalleen tulee Kris Knoblauch.

Uudessa päävalmentajavalinnassa haisee Connor McDavidin kädenjälki. Knoblauch oli hänen päävalmentajansa OHL:ssä.

Edmontonin lehdistötilaisuudessa GM Ken Holland viittasi myös tähän.

– Olen jutellut viime viikon aikana joidenkin joukkueen veteraanien kanssa. En kerro teille, mitä he sanoivat, mutta minun täytyy tehdä lopulliset päätökset. Luonnollisesti Jeffillä on pitkä historia Connorin kanssa ja voit puhua siitä, Holland kommentoi ja heitti pallon eteenpäin.

Edmontonin urheilujohtaja Jeff Jackson ja McDavidin entinen agentti oli aivan eri linjoilla GM:n kanssa. Hänen mukaansa yhdenkään pelaajan mielipidettä ei kysytty, eikä McDavidilla ollut mitään tekemistä valmentajavalinnan kanssa.

– Emme konsultoineet pelaajia tässä päätöksessä. Emme puhuneet kertaakaan Connorin, Leonin, Nugen, Nursen tai muun kapteeniston kanssa. Nämä jätkät ovat täällä pelatakseen lätkää ja he tietävät sen. He eivät tykkää olla mukana tällaisissa päätöksissä, Jackson kommentoi.

Edmonton on viime aikoina täyttynyt McDavidille tutuista nimistä. Urheilujohtaja on hänen agenttinsa, uusi päävalmentaja on hänen entinen valmentajansa OHL:stä ja kesällä seura hankki Connor Brownin hyökkäykseensä, joka on McDavidin vanha pelikaveri juniorivuosilta.