Seattle Krakenin hyökkääjä Jordan Eberle sai keskiviikkona joukkueen jääharjoituksissa pelitoverinsa luistimesta syvän viillon jalkaansa.

Krakenin GM Ron Francis paljasti The Seattle Times -lehdelle, että Eberlen ketjutoveri Jaden Schwartz oli liukastunut harjoituksissa astuttuaan kiekon päälle ja osunut kaatuessaan luistimella Eberleä jalkaan. Kanadalaishyökkääjä sai onnettomuudessa syvän haavan jalkaansa ja hänet toimitettiin pikaisesti ambulanssilla sairaalaan.

Francisin mukaan joukkue ”väisti luodin” tilanteessa, sillä Eberlen vamma ei lopulta ollut pahinta laatuaan. Joukkueen kärkihyökkääjän uskotaan silti olevan pitkään sivussa tositoimista.

Eberlen kulunut kausi oli mennyt jo ennen tapaturmaa pahasti penkin alle. 5,5 miljoonan dollarin palkkaa tienaava hyökkääjätaituri on tehnyt 13 ottelussa vain yhden maalin ja neljä tehopistettä. Hän oli viime kaudella Krakenin kolmanneksi tehokkain pelaaja 63 tehopisteellään.

Kraken tiedotti myöhemmin keskiviikkona, että Ryan Winterton ja Shane Wright on kutsuttu NHL-joukkueen mukaan. Molempien uskotaan olevan kokoonpanossa Krakenin seuraavassa ottelussa.

Seattle Kraken PR

@SeattleKrakenPR
The #SeaKraken have recalled forwards Ryan Winterton and Shane Wright from the Coachella Valley @Firebirds.