Raiskauksesta syytetty Topi Rönni on palannut takaisin Tapparan vahvuuteen. Tamperelaisseura tiedotti asiasta maanantaiaamuna.

19-vuotiaan Calgary Flamesin varaama keskushyökkääjän tapaus käsitellään Helsingin Käräjäoikeudessa vasta ensi vuoden puolella 12. maaliskuuta.

– On hyvä muistaa, että Suomessa tuomiovalta on oikeuslaitoksella ja syyttömyysolettama on oleellinen osa sekä ihmisoikeuksia että suomalaisia oikeusperiaatteita. Annamme nyt oikeuslaitoksen tehdä työnsä rauhassa.

– Odotamme kaikilta työntekijöiltämme sellaista hyvää käytöstä, joka yleisesti liitetään urheiluun ja urheilijoihin. Työlainsäädännön näkökulmasta tilanne on kuitenkin yksiselitteinen: rikosepäily ei ole syy työsuhteen purkamiseen tai työntekijän siirtämiseen syrjään. Suhtaudumme rikosepäilyyn vakavasti, mutta odotamme oikeuskäsittelyä ja arvioimme pelaajan asemaa vasta sen jälkeen. Seura on työnantaja ja toimii työlainsäädännön mukaisesti, Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mika Aro sanoo seuran tiedotteessa.