San Jose Sharksin jo ennakkoon NHL:n pohjalle arvioitu joukkue pelaa parhaillaan kenties koko sarjan historian surkeinta alkukautta.

Kaikki 11 peliään hävinneen joukkueen yhteishenkeä kuvaa hyvin maalivahti Kaapo Kähkösen saama päätälli, jonka jälkeen omien pelaajien sijaan vastustajajoukkue Vancouver Canucksin pelurit tulivat tiedustelemaan huolestuneena suomalaiselta loukkaantumisen vakavuutta.

Jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkosen mukaan Sharksin joukkue on tällä hetkellä todella pohjilla – kaikilla mittareilla mitattuna.

– Tuon alemmaksi ei vaan yksinkertaisesti pääse. Toi on hirveä tilanne, että joukkue on niin paniikissa ja niin hysteerisia, että kaikki vaan ajattelee itsensä seivaamista. Tossa on karmea häpeän tunne, niin ajatukset harhailee pelaajilla, Lehkonen tiivistää Viaplayn NHL-studiossa.

Sharks on tehnyt 11 pelaamassaan ottelussa vain 12 maalia. Omissa on kolissut jo 55 kertaa.