NHL:n kauden parhaalle tulokkaalle jaettavan Calder-palkinnon saajaksi oli ennakkoon tyrkyllä vain yksi nimi, Chicago Blackhawksin Connor Bedard.

The Hockey News listasi sen mielestä pahimmat kilpailijat Bedardille. Katso lista alta.

Pavel Mintyukov, Anaheim Ducks

Vuoden 2022 draftissa kymmenentenä varattu 185-senttinen Mintyukov, 19, on murtautunut välittömästi Ducksin pelaavaan kuusikkoon.

– Hän on tehnyt välittömästi vaikutuksen. Kaikki 10 peliin tulleet seitsemän pistettä ovat syntyneet kaiken lisäksi tasakentällisin. Tekee hyviä ratkaisuja hyökkäyspään lisäksi myös puolustusalueella, kiekkoraamattu perustelee.

Logan Cooley, Arizona Coyotes

– Tekee valtaosan pisteistään ylivoimalla, mutta 5 vs 5 -pelaamisessa on vielä tekemistä. Rytmittää peliä hienosti ja on parhaillaan 1 vs 1 -tilanteissa puolustusta vastaan. Yksi tulokasluokan parhaita.

Ridley Greig, Ottawa Senators

– Johtaa tulokkaiden maalipörssiä, mutta vakuuttavinta on tapa, jolla hän pelasi tuuratessaan loukkaantunutta Josh Norrisia. Pelaa sääntöjen rajamailla, mikä on ihastuttanut Senators-faneja. Tuo tulisuutta myös kesän tähtihankinta Vladimir Tarasenkon pelaamiseen. Laittaa miettimään, tarvitseeko Senators lainkaan Shane Pintoa.

Luke Hughes, New Jersey Devils

– Devilsiä on uskomattoman viihdyttävä seurata, eikä vähiten Hughesin takia. Hänen ylivoimaosaamisensa tuo loistavan lisän taitopelaajien jatkumoon. Pudotti välittömästi Dougie Hamiltonin kakkosylivoimaan. Muodostaa dynaamisen duon veljensä Jack Hughesin kanssa. Puolustuspelissä ajoittaisia ongelmia, mutta korvaa puutetta uskomattomalla kiekollisella pelaamisellaan.

Maininnan saavat lisäksi Liigastakin tuttu, kuukauden tulokkaaksi valittu Anaheim Ducksin maalivahti Lukas Dostal, Columbus Blue Jacketsin Adam Fantilli, Toronto Maple Leafsin maalivahti Joseph Woll, Boston Bruinsin Matthew Poitras, Philadelphia Flyersin Bobby Brink sekä Toronto Maple Leafsin Matthew Knies.