Alkaneella NHL-kaudella kaukaloissa viilettää peräti kolme nuorta pelaajaa, jonka sukunimi on Hughes. Kyseessä on veljeskolmikko Jack Hughes, Quinn Hughes sekä Luke Hughes.

Hughesin veljeskolmikosta jokainen on aloittanut kautensa erinomaisesti ja he ovatkin ottaneet komeasti haltuun erilaiset pörssit.

New Jersey Devilsin Jack Hughes, 22, johtaa tällä hetkellä koko NHL:n syöttö- ja pistepörssiä. Hän on viimeistellyt yhdeksään otteluun hurjat tehopisteet 5+15=20.

Puolustajien syöttö- ja pistepörssin kärjestä löytyy puolestaan Vancouver Canucksin Quinn Hughes, 24. Hän on tehtaillut kymmeneen otteluun tehopisteet 4+12=16. Hän on myös pakkien maalipörssin jaetulla ykköspaikalla.

Lisäksi tulokkaiden pistepörssissä Devilsin Luke Hughes, 20, on sijalla kaksi. Hän on iskenyt yhdeksään otteluun tehot 1+6. Hän on myös tulokkaiden syöttöpörssin jaettu kakkonen.

Veljeskatraan loisto ei ole mitenkään yllättävää, sillä jokainen on varattu NHL:ään aivan varaustilaisuuden kärkipäässä. Jack Hughes on ykkösvaraus, Quinn Hughes on varattu seitsemäntenä ja Luke Hughes varattiin neljäntenä.