AHL:ssä tehokkaan alkukauden pelannut Calgary Flamesin kesän 2020 ykkösvaraus Connor Zary pelasi satumaisen NHL-debyytin Dallas Starsia vastaan.

22-vuotias huippulupaus onnistui maalinteossa debyyttiottelunsa ensimmäisellä laukauksella. Samalla kanadalainen nousi samaan kastiin legendaarisen Mario Lemieux’n kanssa, joka iski myös uransa avausmaalin NHL:ssä heti ensimmäisellä laukauksellaan.

Zarylla oli ennen NHL-komennustaan alla tulikuuma alkukausi AHL:ssä. Mies iski ennen NHL:ään nostamistaan kuuteen ensimmäiseen otteluun tehot 1+9=10. Viitteitä tehosuonen puhkeamisesta saatiin jo viime kaudella, jolloin kärkivaraus pelasi Calgary Wranglersin AHL-miehistössä 72 ottelussa tehot 21+37=58.

Katso Zaryn uran avausmaali alta löytyvältä videolta tai täältä.

NHL News

@PuckReportNHL
🚨 Connor Zary scores his 1st NHL goal on his #Flames debut!