Edmonton Oilers on heivannut hyökkääjä Adam Ernen, 28, siirtolistalle NHL:ssä.

Neljän edelliskauden ajan Detroit Red Wingsiä edustanut ja syksyllä Oilersiin vuoden ja 775 000 dollarin sopimuksella siirtynyt Erne ei onnistunut vakuuttamaan valmennusjohtoa kuudessa pelaamassaan runkosarjapelissä jääden niissä kiikaritehoille. Muilla seuroilla on nyt vuorokausi aikaa napata hyökkääjä riveihinsä ennen farmiin lähettämistä.

Oilersin uskotaan nostavan Ernen korvaajaksi entisen kärkivarauksensa Sam Gagnerin, 34, jonka kanssa seura solmi vuoden mittaisen sopimuksen tiistaina.

NHL:ssä seitsemän kertaa 40 tehopisteen rajan runkosarjassa rikkonut Gagner palasi täksi kaudeksi Oilersiin yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Sopimus NHL:ssä jäi kuitenkin saavuttamatta ja hyökkääjä solmikin AHL-sopimuksen Bakersfield Condorsin kanssa uuden kauden alla. Farmisarjassa kanukki on nakutellut kolmeen peliin tehot 1+4=5.

Mark Spector🇨🇦🇺🇦

@SportsnetSpec
Oilers waive Adam Erne.
Lavoie on way up?
If I were betting, I’d say Sam Gagner as a 4th line replacement. We will see.