NHL:n tuomaritoiminta on herättänyt paljon keskustelua tällä kaudella. Tuomaroinnin yksi äänekkäimmistä kriitikoista on pelaaja-agentti Allan Walsh.

– NHL-tuomarointi… voi veljet. Osaamatonta vai tahallista? Walsh päivitteli viikonloppuna.

– Gary Bettman kutsui kaikki 32 GM:ää ja päävalmentajaa kokoukseen Chicagoon tänä vuonna juuri ennen harjoitusleirien alkua ja varoitti tiukasti valmentajia kritisoimasta julkisesti tuomareita. Harmi, ettei Gary voi hallita sitä, mitä agentit sanovat. NHL-tuomarointi on savuava pala KUUMAA ROSKAA!

Walsh ei pitänyt siitä, miten Nathan MacKinnon sai 2+10 minuutin jäähyn tuomareiden kritisoinnista. Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar toivoi tuomareille paksumpaa nahkaa etenkin, jos he ovat itse tehneet virheen.

Walsh kritisoi tiukasti tuomaristoa asian tiimoilta.

– Isoin epäkohta NHL-tuomaroinnissa (osaamattomuuden lisäksi) on heidän täysi vastuuntunnon puute. Gary on painostanut valmentajia olemaan kritisoimatta heitä julkisesti, eikä media saa haastatella heitä. Pelaajat valittavat, kun jäähyä ei vihelletä, huonot vihellykset saavat 10 minuuttia henkilökohtaisia minuutteja. Se pilaa pelin.

Allan Walsh🏒

@walsha
Gary Bettman summoned all 32 GM’s/Head Coaches to a meeting in Chicago this year just before training camp and sternly warned coaches against any public comments criticizing officials.

Too bad Gary can’t control what agents say.

NHL officiating is a smoking pile of HOT GARBAGE!

Allan Walsh🏒

@walsha
NHL officiating…man oh man. Incompetent or intentional?

Just when you thought it was safe to go back in the water…