Kokenut kanadalaishyökkääjä Sam Gagner jatkaa uraansa AHL:ssä. Hän on tehnyt alkaneen kauden kattavan sopimuksen Bakersfield Condorsin kanssa.

34-vuotias Gagner pelasi viime kaudella Winnipeg Jetsin riveissä. Hän viimeisteli 48 otteluun tehopisteet 8+6=14.

NHL-urallaan Gagner on pelannut yhteensä 1 015 runkosarjaottelua (192+327=519) sekä 11 pudotuspeliä (0+4) edustaen Jetsin lisäksi Edmonton Oilersia, Arizona Coyotesia, Philadelphia Flyersia, Columbus Blue Jacketsia, Vancouver Canucksia ja Detroit Red Wingsiä. Hän on Oilersin ykköskierroksen 6. varaus kesältä 2007.

Gagner solmi elokuun lopulla Oilersin kanssa tryout-sopimuksen, mutta ei pelannut joukkueessa kuitenkaan yhtään harjoituspeliä, sillä hän kuntoutui viime keväänä tehdyistä lonkkaleikkauksista. Bakersfield Condors on nimenomaan Edmonton Oilersin farmijoukkue.

Bakersfield Condors

@Condors
The Condors have signed winger Sam Gagner to an AHL deal. He will wear 89 in #Condorstown.

📰 bit.ly/GagnerSigned