Columbus Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen kerrotaan kiinnittäneen katseensa taitavaan hyökkääjään.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman raportoi sunnuntaina Hockey Night In Canada -lähetyksessä, että Blue Jackets on yksi joukkueista joka on kiinnostunut Vancouver Canucksin hyökkääjän Conor Garlandin palveluksista.

Friedmanin tietojen mukaan myös Nashville Predators ja Winnipeg Jets ovat tähyilleet 27-vuotiaan kanadalaisen suuntaan.

Garlandin kauppaamisessa suurin ongelma on miehen 4,95 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus, joka päättyy vasta kesällä 2026. Garland teki viime kaudella 81 runkosarjaottelussa palkkaansa nähden vaatimattomat tehopisteet 17+29=46. Tällä kaudella hän on heiluttanut verkkoja kertaalleen kahdessa ottelussa.

Friedman sanoi tv-lähetyksessä, että Canucks olisi valmis ottamaan osan Garlandin palkasta omaan palkkakattoonsa. Canucksin seurajohdon kerrotaan etsivän kaupan vastikkeeksi suhteellisen halpaa puolustajaa.