Toronto Maple Leafsin ja Montreal Canadiensin kauden avausottelussa nähtiin paljon puhuttanut tilanne. Toronton Ryan Reaves taklasi Kaiden Guhlea suoraan selkään. Tästä Montrealin Arber Xhekaj ei pitänyt, vaan kosti Reavesille nyrkein.

Monen järkytykseksi Reaves ei saanut taklauksesta jäähyä. Xhekaj puolestaan sai kaksiminuuttisen tappelun aloittamisesta.

Ottelun jälkeen Reaves vielä piikitteli Xhekajille median välityksellä.

– En pidä siitä, että joku hyppää yllättäen kimppuuni. En tiedä, olenko ikinä tehnyt kenellekään niin. Jos haluat tapella, niin kysy. Olen aina saatavilla. Tiedät, mistä minut löytää, Reaves heitti.

Reavesin kommentit herättivät paljon keskustelua. Muun muassa NHL:n legendaarinen tappelija Georges Laraque otti niihin kantaa X:ssä.

– Jätkä hei, taklasit Guhlea sekään, joten tiesit hänen (Xhekaj’n) olevan tulossa kimppuusi ja sinulla oli paljon tilaisuuksia tapella uudestaan samassa ottelussa, mutta et tarttunut niihin, Laraque kirjoittaa useamman nauruemojin kera.

Laraque pelasi NHL:ssä 90- ja 2000-luvulla. Hän teki uraa tappelijana, mutta osasi myös pelata. Parhaalla kaudellaan 2000-01 hän keräsi Edmonton Oilersissa 148 jäähyminuuttia ja 29 tehopistettä.