Viime vuosina Dallas Starsin riveissä kiekkoilut Joel Kiviranta on löytänyt itselleen uuden seuran.

27-vuotias suomalaishyökkääjä suuntaa seuraavaksi NHL:n farmisarjassa AHL:ssä pelaavan Colorado Eaglesin riveihin. Tuore sopimus on yksivuotinen.

Eagles on NHL:n huippuseura Colorado Avalanchen farmiseura. Kiviranta pelasi aiemmin tänä syksynä myös Avalanchen mukana testisopimuksella, joka ei kuitenkaan johtanut koko kauden mittaiseen sopimukseen.

Kiviranta on kiekkoillut Pohjois-Amerikassa syksystä 2019 lähtien. Viime kaudella suomalaishyökkääjä pelasi NHL:n runkosarjassa 70 ottelua, joissa hän keräsi yhdeksän (8+1) tehopistettä. Pudotuspeleissä 15 ottelussa syntyi viisi (1+4) tehopistettä.

NHL-kausi 2023-24 jatkuu tulevana yönä kuuden ottelun voimin. Näet kaikki ottelut Viaplan kautta.