Minnesota Wild on solminut kolmivuotisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Ryan Hartmanin kanssa. Sopimus on kokonaisarvoltaan 12 miljoonaa dollaria, joten se takaa Hartmanille keskimäärin neljän miljoonan dollarin kausitienestit. Kyseessä on Hartmanin uran rahakkain sopimus.

29-vuotias Hartman on aloittamassa viidettä kauttaan Wildin riveissä. Hän iski viime kaudella 59 runkosarjaotteluun tehopisteet 15+22=37 ja viiteen pudotuspeliin pisteet 2+3. Yhden kauden piste-ennätys on peräisin toissa kaudelta, jolloin hän paukutti 82 otteluun komeat pisteet 34+31=65.

Hartman on Chicago Blackhawksin ykköskierroksen 30. varaus kesältä 2013. Hän on pelannut NHL-urallaan kaikkiaan 506 runkosarjaottelua (107=126=233) sekä 35 pudotuspeliä (6+9=15). Wildin ja Blackhawksin lisäksi Hartman on edustanut Nashville Predatorsia ja Philadelphia Flyersia.

Hartmanilla on vielä alkavan kauden verran jäljellä edellistä sopimusta, jolla hän tienaa keskimäärin 1,7 miljoonaa dollaria. Uusi sopimus astuu näin ollen voimaan vuoden päästä ja on voimassa kauden 2026-27 loppuun saakka.

Minnesota Wild

@mnwild
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Not to alarm anyone, but WE'VE RE-SIGNED HARTZY FOR 3️⃣ MORE YEARS!

For full details » bit.ly/3rISPTW

#mnwild