Seattle Krakenissa juhlittiin viime vuonna, kun seura pääsi varaamaan ykköskierroksen neljännellä varausvuorolla Shane Wrightin, jota pidettiin pitkään varmana ykkösvarauksena.

Sittemmin 19-vuotiaan kanadalaisen keskushyökkääjän kehitys ei ole ollut kuitenkaan odotetunlaista. Viimeisimpänä Kraken tiedotti lähettäneensä kauden alla AHL-seura Coachella Valley Firebirdsin riveihin, jossa vastuuta on enemmän luvassa.

Wright ei myöskään viime kaudella saanut paljoa NHL-vastuuta, sillä hänet nähtiin Krakenin riveissä ainoastaan kahdeksassa ottelussa. Suurimman osan kaudesta nuori sentteri vietti junioriliiga OHL:ssä, jossa hän summasi 20 ottelussa 37 (15+22) tehopistettä.

Seattle Kraken PR

@SeattleKrakenPR
The #SeaKraken have reassigned the following players to the Coachella Valley @Firebirds:

• Ryker Evans
• Shane Wright