NHL:n legendaarisimpiin puolustajiin lukeutuva Chris Pronger paljastaa TSN:n First Up -ohjelmassa yksityiskohtia siirrostaan Anaheim Ducksiin vuonna 2006.

Edmonton Oilersille tuolloin siirtopyynnön jättänyt Pronger oli lopulta puuttuva palanen Ducksin pakistoa, joka rynni seuraavalla kaudella 2006-07 Prongerin, Scott Niedermayerin sekä Teemu Selänteen johdolla Stanley Cupin mestariksi asti. Nykyisin 48-vuotias ex-puolustaja paljastaa Oilersin olleen lähellä miehen kauppaamista Toronto Maple Leafsiin.

– Uskoakseni tarjous oli pöydällä. En usko Toronton olleen valmis vastaamaan pyydettyyn treidikorvaukseen ja he tarjosivat jotain, mistä Oilers ei ollut kiinnostunut. Niimpä Oilers lähti toiseen suuntaan ja minut kaupattiin Anaheimiin, Pronger paljastaa lähes 20 vuoden takaisista tapahtumista.

Sisäpiiritietojen mukaan Toronton tarjous piti sisällään Matt Stajanin sekä vuosien 2007 ja 2008 ykköskierroksen varausvuorot. Pronger siirtyi lopulta Ducksiin vaihdossa Joffrey Lupuliin, Ladislav Smidiin, kahteen ykköskierroksen sekä yhteen kakkoskierroksen varausvuoroon.

Pronger edusti Ducksia lopulta kolmen kauden ajan ennen siirtoa Philadelphia Flyersiin kesällä 2009.