New York Rangersin fanien mitta NHL:n vuoden 2020 ykkösvaraus Alexis Lafrenièren suhteen alkaa olla täyttymässä.

Neljännen kautensa NHL:ssä aloittava 21-vuotias laitahyökkääjä ei ole vastannut lähimainkaan kärkivaraukselle ladattuihin odotuksiin. Viimeistään harjoituspelien löysä asenne on saanut kannattajat vaatimaan jopa pelaajan heivaamista ulos joukkueesta.

– Heittäisin hänet ulos omasta joukkueestani heti huomenna tämän hevonpaskan takia. Suurin floppi koko NHL:n historiassa, eräs faneista laukoi X:ssä.

– Potkikaa hänet ulos täältä, monet muut komppaavat kuorossa.

Lafrenière pelasi viime kaudella uransa toistaiseksi tehokkaimman sesongin taalajäillä iskien 16 maalia ja 39 pistettä. Fanien mielestä tuo pistemäärä ei kuitenkaan riitä lähimainkaan pelaajalle, josta odotettiin seuran uutta keulakuvapelaajaa.

Myös Rangersin seurajohdon usko nuoreen pelaajaan tuntuu olevan koetuksella. Osapuolet solmivat elokuun lopulla ainoastaan kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka takaa tulokassopimuksensa päättäneelle kanukille ainoastaan 2,35 miljoonan dollarin vuositienestit.