Edmonton Oilersin kanssa testisopimuksen solminut Brandon Sutter lopettaa peliuransa. Oilers tiedottaa vapauttaneensa 34-vuotiaan kanadalaissentterin harjoitusryhmityksestä.

– Kiitos koko Oilersin organisaatiolle mahdollisuudesta, jonka he minulle antoivat muutamaksi viikoksi. NHL:ssä täytyy olla 100-prosenttisessa kunnossa ja vaikka kuntoni on parantunut jatkuvasti, olen päättänyt terveyttäni ja perhettäni ajatellen lopettaa pelaajaurani virallisesti, Sutter kertoo Penguinsin tiedotteessa.

Sutterin viime kausi Vancouver Canucksissa jäi kokonaan väliin loukkaantumisen takia. NHL:ssä 770 runkosarjaottelua tehopistein 152+137=289 pelannut kanadalaissentteri edusti Canucksia seitsemän kauden ajan, joista kolme viimeisintä hän toimi seuran varakapteenina.

Carolina Hurricanesin kesän 2007 ykköskierroksen 11. varaus edusti 13-vuotisella NHL-urallaan Canucksin ja Hurricanesin lisäksi Pittsburgh Penguinsia.