Ottawa Senators ja Philadelphia Flyers käyvät kauden alun kynnyksellä neuvotteluja vaihtokaupasta, Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman kertoo 32 Thoughts -podcastissa.

Friedmanin tietojen mukaan Senators yrittää kaupitella hyökkääjä Mathieu Josephia pois, saadakseen palkkakattoonsa tilaa Shane Pinton jatkosopimukselle. Josephin 2,95 miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy kesällä 2026.

– Flyers on neuvotellut Senatorsin kanssa Josephista, josta seuran uskotaan pitävän. Olen kuullut, että Flyers näkee Josephille roolin joukkueessa. Tämä on hyvä uutinen niin Josephille, kuin myös Senatorsille, Friedman sanoi lähetyksessä.

Flyers pyytää kanadalaishyökkääjän ylimitoitetun palkan ottamisesta vastineeksi Senatorsin pelaajalupausta, jonka nimeä Friedman ei voinut vielä tarkentaa.

– Minulla ei ole vielä varmennusta tähän, joten en aio sanoa ketä pelaajalupausta Flyers yrittää saada vastineeksi. Senators on sanonut ”ei” tälle ehdotukselle. Flyersin kanta on kuitenkin selkeä: Josephin hinta on korkea, Friedman kertoo.

Seitsemännen kautensa NHL:ssä aloittava Joseph siirtyi Tampa Bay Lightningista Senatorsiin keväällä 2022. Työteliäs hyökkääjä voitti Lightningin riveissä kaksi Stanley Cup -mestaruutta.