Calgary Flamesin ja Vancouver Canucksin välisestä viimeöisestä harjoitusottelusta tuli melkoiset murskajaiset. Flames kaatoi AHL -ja ECHL pelaajilla otteluun lähteneen paikallisvihollisensa tylyin lukemin 10-0.

Flamesin tehomiehenä toimi 20-vuotias hyökkääjälupaus Matt Coronato, joka takoi ottelussa kolme maalia ja yhden syöttöpisteen.

Flamesiin kesän 2021 varaustilaisuudessa 13. pelaajana valittu Coronato viiletti pelissä kakkosketjussa Nazem Kadrin ja Adam Ruzickan vierellä. Ketju mätti ottelussa yhteensä 10 tehopistettä.

NHL:ssä viime kaudella yhden ottelun pelanneen Coronaton odotetaan nousevan jo alkavalla sesongilla merkittävään rooliin Flamesissä. Yhdysvaltalaisen erikoiskyky on jo ainakin noteerattu Flamesin kopissa.

– Hänen laukauksensa on parhaita jonka olen nähnyt, Flamesin supertähti Jonathan Huberdeau kehui uutta pelitoveriaan ottelun jälkeen Sportsnetillä.

– Joillain pelaajilla vain on luonnollinen kyky ampua kiekkoa ja hän on yksi heistä, Flamesin päävalmentaja Ryan Huska kommentoi.

Coronato on edustanut edelliset kaksi kautta Yhdysvaltojen NCAA-yliopistosarjassa pelaavaa Harvardin joukkuetta. Viime keväänä 178-senttinen laitahyökkääjä pelasi myös Yhdysvaltojen maajoukkueen riveissä MM-kisoissa 10 ottelua komein tehopistein 5+3=8.