Tampereen Tappara tiedottaa solmineensa yksivuotisen sopimuksen yhdysvaltalaispuolustaja Luke Witkowskin kanssa.

33-vuotias Witkowski on pelannut koko ammattilaisuransa Pohjois-Amerikassa NHL:ssä ja AHL:ssä. Viime kaudella 188-senttinen ja 95-kiloinen puolustaja pelasi Springfield Thunderbirdsin riveissä 28 ottelua kirjaten pisteet 0+3.

Fyysisestä pelityylistään tunnettu Witkowski on tahkonnut mittavalla urallaan yhteensä 132 NHL-ottelua Tampa Bay Lightningin ja Detroit Red Wingsin riveissä. AHL:ssä miehelle on kertynyt yli 300 ottelua.

– Olemme seuranneet pakkimarkkinaa jo pitkään ja nyt löysimme sopivan kaverin. Witkowski tuo joukkueeseen reilusti kokemusta ja johtajuutta, Tapparan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi.

Witkowski saapuu Suomeen torstaina. Hänet nähdään tositoimissa todennäköisesti jo lauantaina KalPaa vastaan.