Vaasan Sport tiedottaa solmineensa yksivuotisen sopimuksen puolustaja Zack Hayesin kanssa.

24-vuotias Hayes on pelannut edelliset kolme kautta Vegas Golden Knightsin organisaatiossa lähinnä AHL:n puolella. 190-senttinen ja 100-kiloinen kanadalaisjärkäle pelasi kaudella 2021-22 kolme ottelua NHL:ssä.

Valtteri Hietasen loukkaantumisen jälkeen, tuli tarve löytää jämäkkä puolustaja vahvistamaan joukkuettamme. Zack Hayesin kanssa käytyjen keskustelujen ja tehdyn taustatyön jälkeen, olin vakuuttunut siitä, että hänestä saamme etsimämme pelaajan vahvistamaan jo ennestään hyvää joukkuettamme. Zack on nuoresta iästään huolimatta pystynyt pelaamaan jo useamman vuoden ammattilaisena, korkealla tasolla. Jämäkän puolustuspelin lisäksi uskon, että hän pystyy entisestään kehittämään kiekollista peliään, ja saamme hänestä myös kovaa ja nopeasti laukovan viiva pelotteen, Vaasan Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kommentoi.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Welcome!
Zack Hayes saapuu vahvistamaan Sportin puolustusta.
- yhden (1) vuoden sopimus.
- viimeiset vuodet AHL ja NHL (3 ottelua)
- 190+ cm, 100+ kg.

Lue lisää / Läs mer:
vaasansport.fi/fi-fi/article/…

#VaasanSport #Liiga #vaasa #vasa #Kotkasydän