NHL:n kesän varaustilaisuudessa kolmosvuorolla Columbus Blue Jacketsiin varattu Adam Fantilli pyöräytti pystyyn melkoisen show’n Blue Jacketsin juniorien ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan.

Megalupaus takoi tehot 3+2, kun Blue Jacketsin lupauksista koostuva joukkue kukisti Red Wingsin lupaukset maalein 10-7. Vielä paremmaksi tehojen puolesta laittoi Jordan Dumais, joka nakutteli pelissä tehot 2+4.

Blue Jacketsia ottelussa luotsannut Trent Vogelhuber on innoissaan Jarmo Kekäläisen tiimin varaustyöstä.

– Olen melko varma, ettei meillä ole ollut tällaista määrää nuoria talentteja niiden viiden vuoden aikana, jotka olen viettänyt organisaatiossa, Blue Jacketsin AHL-seura Cleveland Monstersia valmentava Vogelhuber iloitsi pelin jälkeen.

Fantillista odotetaan Blue Jacketsin tulevaisuuden kärkisentteriä. Patrik Laineen nurkissa ainakin alkukauden ajan majoittuva taituri on ehtinyt voittaa lyhyellä urallaan jo aikuisten sekä alle 20-vuotiaiden MM-kultaa.