Hokkarit naulaan useiden aivotärähdysten takia ripustanut Joonas Donskoi vieraili tällä viikolla Petopodissa.

31-vuotias hyökkääjä puhui haastattelun aikana muun muassa siitä, että julkinen ulostulo lopettamispäätöksen kanssa otti todella koville. Donskoista huomasi muutenkin, että asiasta puhuminen ei ole helppoa.

– Kyllä mä pitkän aikaa tiesin, että eiköhän se ollut siinä. Yritin aina siirtää sitä sivuun, mutta… (pitkä hiljaisuus) vittu. Siinä meni pitkään, ettei vain jaksanut, eikä jaksanut jutella mediallekaan yhtään. Vittu…

– Mutta ei tässä mitään hätää ole. Onhan mulla elämässä paljon muitakin unelmia kuin jääkiekko, murtunut Donskoi sanoi.

Donskoi pelasi NHL:ssä pudotuspelit mukaan lukien yli 500 ottelua. Hän edusti San Jose Sharksia, Colorado Avalanchea ja viimeisimpänä Seattle Krakenia.