NHL:n kovimpiin tappelijoihin lukeutuva Ryan Reaves paljastaa yhden pelaajan, jonka kohtaaminen kaukalossa paljain nyrkein pelotti miestä tämän uran alussa.

828 NHL:n runkosarjapeliä urallaan pelannut ja niissä yli 1000 jäähyminuuttia kerännyt 36-vuotias Toronto Maple Leafsin laituri muistelee Missin Curfew -podcastissa tappeluaan viimeisen NHL-pelinsä kaudella 2014-15 pelanneen Brian McGrattanin kanssa.

– Tappelin Big Ernin (McGrattan) kanssa – enkä ollut suunnitellut sitä etukäteen. Olimme 2-0-häviöllä ottelun alussa ja ajattelin, että minun on tapeltava hänen kanssaan, se on työni. En sano voittaneeni sitä tappelua, koska jäähyaitiossa minulla oli 3-4 golfpallon kokoista kuhmua otsassani enkä pystynyt liikuttamaan nenääni…

– Muistan katsoneeni häntä (tappelun jälkeen). Hänen silmänympäryksensä vuosivat verta. Hän ikään kuin katsoi minua tyyliin ”Kuka v*ttu tuo kaveri on?”. Hän ei pelannut useaan viikkoon tappelun jälkeen, mutta hän oli se, jota vastaan pelkäsin tapella. Toisaalta hän oli myös se kaveri, jonka kanssa tapeltuani tajusin, että ehkä olen hieman kovempi kuin mitä aiemmin ajattelinkaan, Reaves muistelee ensimmäisiä NHL-vuosiaan 2010-luvun alussa.

Voit katsoa Reaves ja McGrattanin melko brutaalin raskaan sarjan tappelun täältä.