Pittsburgh Penguinsin GM Kyle Dubas ei välttämättä ole vielä valmis ensi kauden joukkueenrakennuksensa suhteen – Erik Karlssonin hankinnasta huolimatta.

NHL:n arvostetuimpiin sisäpiiritoimittajiin lukeutuva Elliotte Friedman paljastaa Dubasin havittelevan hyökkäykseen vielä yhtä tehomiestä.

Friedman kertoo Dubasin iskeneen nyt silmänsä New Jersey Devilsiä kahden viime kauden ajan edustaneeseen slovakkitaituri Tomas Tatariin, 32. Tatarin sopimus Devilsin kanssa umpeutui heinäkuun alussa, eikä tehomies ole vielä löytänyt uutta seuraa ensi kaudeksi.

Tatar pelasi viime kaudella 82 runkosarjapeliä tehoin 20+28=48. Pudotuspeleissä meno hyytyi kuitenkin pahemman kerran slovakialaisen kasattua tehotilastoihinsa 12 pelissä vain yhden maalin. Hyökkääjä on kasannut parhaalla NHL-kaudellaan 2019-20 pelaamissaan 68 ottelussa komeat 61 tehopistettä.