Sportsnet on julkaissut verkkosivuillaan listan parhaista vapaana olevista sopimuksettomista pelaajista.

Listan ykköseksi on nostettu Minnesota Wildia koko NHL-uransa ajan edustanut Matt Dumba. 28-vuotias puolustaja kiinnosti kesken kauden monia seuroja, mutta siirtoa ei koskaan tapahtunut. Dumba pyytää niin isoa palkkaa, että tällä hetkellä Arizona Coyotes ja San Jose Sharks ovat todennäköisimmät vaihtoehdot.

Listan kakkosena on lonkkaleikkauksessa käynyt Patrick Kane, joka ei ole todennäköisesti kunnossa vielä kauden alussa. Kane kiinnostaa muutamia seuroja, joista yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista on Buffalo Sabres. Kane on kotoisin Buffalosta.

Listalla kolmantena on puolestaan Vladimir Tarasenko, jolla on pöydällään useita sopimustarjouksia. Venäläisen kintereillä ovat muun muassa Carolina Hurricanes, Ottawa Senators, New York Islanders ja Seattle Kraken, joista Hurricanes olisi ilmeisesti Tarasenkolle mieleisin vaihtoehto.

TOP-10: Parhaimmat vapaat pelaajat (UFA):

  1. Matt Dumba
  2. Patrick Kane
  3. Vladimir Tarasenko
  4. Patrice Bergeron
  5. Tomas Tatar
  6. Pius Suter
  7. Martin Jones
  8. Zach Parise
  9. Jonathan Toews
  10. Denis Gurianov