Vegas Golden Knights on juhlinut viime päivät mestaruutta kannattajiensa kanssa. Juhlien ehdottomaksi ykköshahmoksi on noussut Vegasin joukkueessa alusta alkaen mukana ollut ruotsalaishyökkääjä William Karlsson.

Kansanjuhlaan Karlsson tuli heti komeasti sisään. Tullessaan lavalle voimakkaasti päihtynyt ruotsalainen kompastui portaissa, mutta ei onneksi loukannut itseään.

Myöhemmin Karlsson piti sekavan puheen, jonka oli tarkoitus esitellä pudotuspelien MVP Jonathan Marchesseault yleisölle. Karlssonin tarinointi lähti kuitenkin sivuraiteille.

– Hän on ollut täällä ensimmäisestä päivästä alkaen. Tekin olette olleet täällä ensimmäisestä päivästä alkaen. Ensimmäisessä pelissä pelasimme Arizonaa vastaan ja hakkasimme heistä paskat pihalle. En tehnyt pisteitä, mutta se on ok. Olin ekana vuonna aika vitun hyvä, Karlsson sanoi ja teki rivon eleen.

Tässä vaiheessa Vegasin mediatiimi päätti, että Karlsson oli puhunut tarpeeksi ja yritti napata häneltä mikkiä pois. Ruotsalainen sai kuitenkin hoidettua esittelyn loppuun, ennen kuin hänet kannettiin sivuun lavalta.

Voit katsoa videot Karlssonin kaatumisesta ja puheesta alta.

Jesse Granger

@JesseGranger_
William Karlsson fell down the stairs. It’s so loud the stage is shaking.

The biggest party in the history of Las Vegas.

Barstool Sports

@barstoolsports
Just a phenomenal drunk speech from William Karlsson @spittinchiclets