Arizona Coyotesin legendaarinen hyökkääjä Shane Doan, 46, on nimetty Toronto Maple Leafsin GM:n Brad Trelivingin apulaiseksi, ESPN:n sisäpiiritoimittaja Kevin Weekes kertoo Twitterissä.

Doan on Coyotesin seurahistorian paras pistemies, maalintekijä ja eniten otteluita pelannut pelaaja. Kanadalainen pelasi kojoottipaidoissa 1540 NHL-ottelua tehden 402 maalia ja 972 tehopistettä.

Pelaajauransa jälkeen Doan toimi Coyotesin toimistopuolella erinäisissä jääkiekkopuolen tehtävissä syksyyn 2022 asti. Doan on toiminut myös Kanadan maajoukkueen GM:nä ja apulais-GM:nä.

Doan on erittäin hyvää pataa Maple Leafsin suurimman supertähden ja Arizonasta kotoisin olevan Auston Matthewsin kanssa. Torontossa suuri puheenaihe on ollut Matthewsin kesään 2024 päättyvä sopimus. Yhdysvaltalaistähden jatkosopimusneuvottelut voidaan aloittaa heinäkuun 1. päivä, eikä Doanin saapuminen organisaatioon ainakaan hidasta sopimuksen valmistumista.

Kevin Weekes

@KevinWeekes
**Breaking News ** 🚨 📰
I’m told @MapleLeafs are naming Shane Doan as an Assistant to Treliving. @espn @NHL @NHLNetwork @TSNHockey @DKSportsbook #HockeyTwitter