Florida Panthersin päävalmentaja Paul Maurice näkee Anton Lundellin tulevaisuuden todella kirkkaana.

Maurice kertoo NHL.comin verkkosivuilla, että 21-vuotias suomalaishyökkääjä tulee pelaamaan vielä jonain päivänä ykkössentterinä, mikäli kaikki menee hyvin.

– Nuorena keskikaistaa on vaikea pelata, mutta hän pystyy siihen. Hän on vahva pelaaja, joka pystyy fyysisyydellään johtamaan ketjua, ja hänellä on hyvä pelinlukutaito. Hän pystyy olemaan tulevaisuudessa ykkössentteri NHL:ssä ilman pienintäkään epäilystä, Maurice kehuu.

Myös Panthersin GM Bill Zito on enemmän kuin tyytyväinen varaamansa Lundellin otteisiin.

– Hän on monipuolinen pelaaja, jolla ajatus on mukana jokaisessa tilanteessa. Hän osaa luistella ja rakentaa peliä, ja hän on kehittynyt prosessin mukana. Anton pystyy pelaamaan kovaa, ja olen tyytyväinen siihen, miten hän on kehittynyt, Zito kertoi NHL.comin mukaan.