New York Rangers oli yksi asiantuntijoiden mestarisuosikeista NHL:n pudotuspelien alkaessa. Valovoimainen tähtinippu lähetettiin kuitenkin kesälomalle heti ensimmäisellä kierroksella New Jersey Devilsin toimesta.

Ensi kaudeksi Rangersissa on tapahtumassa isoja muutoksia. Seura näytti ovea päävalmentaja Gerard Gallantille ja etsii hänelle korvaajaa.

Yksi ennakkosuosikeista Rangersin päävalmentajaksi on Peter Laviolette. NHL-toimittaja Pierre LeBrunin mukaan Laviolette on jo tavannut seuran kanssa.

Laviolette on toiminut päävalmentajana NHL:ssä kaudesta 2001-02 alkaen. Hänen suurin saavutuksensa on Carolina Hurricanesin johtaminen Stanley Cup -mestaruuteen kaudella 2005-06. Tämän lisäksi hän on valmentanut kaudella Philadelphia Flyersin (2010) ja Nashville Predatorsin (2017) Stanley Cup -finaaleihin.

Viimeiset kolme kautta Laviolette on valmentanut Washington Capitalsia.