Washington Capitals on nimennyt Spencer Carberyn, 41, joukkueen uudeksi päävalmentajaksi, Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman raportoi Twitterissä. Myös The Athletic -sivusto on saanut tiedon Carberyn nelivuotisesta Capitals-sopimuksesta.

Capitalsin peräsimessä toimi edellisen kolmen kauden ajan kokenut Peter Laviolette, jonka sopimus päättyi tähän kauteen.

Carbery on työskennellyt kaksi viime kautta Toronto Maple Leafsissä Sheldo Keefen apuvalmentajana. Hänellä oli Maple Leafsin kanssa voimassa oleva sopimus kaudesta 2023-24, mutta miehelle myönnettiin lupa neuvotella sopimuksesta Capitalsin kanssa.

Capitals on Carberylle ennestään tuttu joukkue, sillä hän toimi kolmen kauden ajan (2018-2021) Capitalsin AHL-seuran Hershey Bearsin päävalmentajana.

Carbery on valmentanut urallaan myös yhden kauden Boston Bruinsin AHL-seuraa Providence Bruinsia ja kuusi kautta ECHL-seura South Carolina Stingraysiä.