Jarmo Kekäläinen on haastatellut NHL:n runkosarjan päättymisestä saakka potentiaalisia vaihtoehtoja Columbus Blue Jacketsin uudeksi päävalmentajaksi.

Suomalais-GM:n ja muun seurajohdon haastateltaviksi ovat lähteiden mukaan istuutuneet ainakin Peter Laviolette ja Mike Babcock, minkä lisäksi seurassa apuvalmentajana tällä kaudella toiminut Pascal Vincent on yksi Kekäläisen vaihtoehdoista. Myös pitkään NHL:stä sivussa olleen Patrick Roy’n nimi on pyörinyt huhuissa.

Kekäläinen paljastaa nyt Columbus Dispatchin Brian Hedgerille päävalmentajavalinnan olevan lähellä. Samalla suomalaispomo kumoaa huhut yhden NHL-legendan huhutuista kytköksistä pestiin.

– Kekäläisen mukaan seura suunnittelee palkkaavansa seuraavan päävalmentajan vielä tämän viikon aikana. Hän kertoi myös, että viime hetken muutokset voivat aina viivyttää julkistusta. Kuulostaa siltä, että Patrick Roy todella on mukana ehdokkaiden joukossa. Sergei Fedorovia ei olla haastateltu, Hedger paljastaa kumoten samalla huhut Fedorovin mahdollisesta päävalmentajapalkkauksesta.

Blue Jacketsin päävalmentajana kahdella viime kaudella toimi Brad Larsen, joka kuitenkin sai potkut heikosti sujuneen kauden jälkeen.