New York Rangersin organisaatiossa kaksi viime kautta pelannut hyökkääjä Lauri Pajuniemi, 23, siirtyy yksivuotisella sopimuksella Ruotsin SHL:ään Malmö Redhawksin riveihin.

Pajuniemi teki päättyneellä kaudella AHL-seura Hartford Wolf Packin riveissä 68 runkosarjaottelussa 19 maalia ja 38 tehopistettä. TPS:stä tuttu maalitykki summasi AHL:n pudotuspeleissä yhdeksässä ottelussa tehot 4+2=6.

Pajuniemi ei lopulta pelannut NHL:ssä otteluakaan. 182-senttinen hyökkääjä viiletti Rangersin pelipaidassa vain runkosarjaa edeltävissä harjoitusotteluissa.

Pajuniemi teki ennen rapakon taakse siirtymistä murskaavaa jälkeä TPS:n paidassa. Hän teki Liiga-kaudella 2019-20 upeat 26 maalia ja sitä seuranneella kaudella 22 maalia. Pajuniemi nostettiin viimeisellä TPS-kaudellaan ensimmäistä kertaa Leijonien mukaan.