Slovakia on julkaissut joukkueensa toukokuussa pelattaviin MM-kisoihin. Slovakia pelaa alkulohko-ottelunsa Latviassa, Riiassa.

Joukkueeseen nimettiin tässä vaiheessa maksimaaliset 25 pelaajaa, mutta valmennus odottelee vielä maalivahti Jaroslav Halákin ja puolustaja Šimon Nemecin päätöksiä, joten ryhmään voi tulla vielä muutoksia.

Tähän mennessä Slovakia on saanut NHL:stä houkuteltua mukaan Samuel Knazkon, Milos Kelemanin ja Pavol Regendan.

Slovakian MM-joukkue vuonna 2023

Maalivahdit (3): Samuel Hlavaj (HC Slovan Bratislava), Dominik Riečický (HC Košice), Stanislav Škorvánek (HK Dukla Michalovce)

Puolustajat (8): František Gajdoš (HK Nitra), Martin Gernát (HC Lausanne), Mário Grman (HC Vítkovice Ridera), Michal Ivan (Bílí Tygři Liberec), Samuel Kňažko (Columbus Blue Jackets), Patrik Koch (HC Vítkovice Ridera), Dávid Mudrák (HKM Zvolen), Mislav Rosandič (Mountfield HK)

Hyökkääjät (14): Peter Cehlárik (Leksands IF), Viliam Čacho (HK Dukla Trenčín), Marek Hrivík (Leksands IF), Libor Hudáček (HC Oceláři Třinec), Martin Chromiak (Ontario Reign), Miloš Kelemen (Arizona Coyotes), Andrej Kudrna (HC Litvínov), Róbert Lantoši (BK Mladá Boleslav), Mário Lunter (BK Mladá Boleslav), Oliver Okuliar (Mountfield HK), Richard Pánik (HC Lausanne), Pavol Regenda (Anaheim Ducks), Matúš Sukeľ (HC Litvínov), Alex Tamáši (HC’05 Banská Bystrica)