Anaheim Ducksin runkopelaajiin vuosikaudet lukeutuvat Jakob Silfverberg on jatkamassa uraansa Ruotsissa ensi kauden jälkeen, väittää Hockeysverige-sivuston toimittaja Rasmus Kågström.

739 NHL:n runkosarjapeliä urallaan pelannut Silfverberg, 32, aikoo Kågströmin tietojen mukaan palata kasvattajaseuraansa Brynäsiin kaudeksi 2024-25. Miehen nykyinen, 5,25 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus Ducksin kanssa umpeutuu ensi kauden jälkeen. Brynäs putosi Ruotsin pääsarja SHL:stä 63 vuoden jälkeen tänä keväänä.

Silfverberg toimi Brynäsin kapteenina ja iski seuralle kovia tehoja ennen siirtymistään NHL:ään ja Ottawa Senatorsiin kaudeksi 2012-13. Mies oli osa tähtihyökkääjä Bobby Ryanin siirtoa kesällä 2013, jolloin ruotsalainen kaupattiin vaihdossa Ducksiin.

Silfverberg pelasi tällä kaudella Ducksin hyökkäyksessä 81 ottelua tehoin 10+16=26. Mies on iskenyt parhaalla sesongillaan 2016-17 komeat 23 maalia ja 49 tehopistettä.