New York Rangers vaihtaa päävalmentajaa. Seura tiedotti sunnuntain vastaisena yönä purkaneensa sopimuksen joukkuetta kahden kauden ajan valmentaneen Gerard Gallantin kanssa.

Rangers teki isoja satsauksia tähän kauteen sen hankittua mm. Vladimir Tarasenkon ja Patrick Kanen siirtotakarajalla. Panostuksista huolimatta joukkueen pudotuspelitaival katkesi jo avauskierroksella.

Gallantin, 59, ei välttämättä tarvitse odotella uutta pestiä kovinkaan pitkään. Columbus Blue Jacketsin ansioituneen sisäpiiritoimittaja Aaron Portzlinen mukaan Jarmo Kekäläinen olisi kiinnostunut nappaamaan Gallantin Ohioon Brad Larsenin saatua potkut runkosarjan päätteeksi.

– Gallant oli hyvin kiinnostunut Blue Jacketsin päävalmentajan paikasta jo kaksi vuotta sitten, ennen kuin Larsen palkattiin pestiin. Näyttää siltä, että hän on yksi ehdokkaista tälläkin kertaa, Portzline kirjoittaa.

Gallant aloitti valmentajauransa NHL:ssä juuri Columbuksessa vuonna 2000. Mies toimi seuran päävalmentajana pestinsä lopulla saaden potkut syksyllä 2006.